Kalenderen siger nu 2015 og nogle siger (gammel overtro), at den første uge af året, er et udslag for hvad hele året vil bringe.

Personligt er mit år startet noget heftigt. Både privat og arbejdsmæssigt!

Min tid som kommentator på facebook - bragte mig i en situation, hvor jeg blev udsat for racisme.

Samt en oplevelse om de mennesker, der findes rundt omkring i vores land.

Min skønne lille datter og hendes kamp for at få de mange fejl i vores studie system til at falde på plads. Gudskelov hun har et godt netværk i nogle rigtige gode veninder. Mine forældre, der har fået overskredet nogle grænser fra et naturligt forhold til teknologien til et "nørdet" liv som os andre!

Stor aktivitet i mit eget lille engagement omkring slægtsforskning og systemerne hertil! Den første uge, gav mig mere arbejde, end der har været et helt år!

Uroligheder i Andelsboligforeningen, hvor jeg bor - har også trukket på noget aktivitet og engagement.

Retur på jobbet efter en god lang juleferie, startede med en udmelding om at "formanden" går på efterløn. Nye kollegaer samt aktiviteter omkring valg af ny formand.

Folketingsvalg nærmer sig og også her er aktiviteterne startet mhb på at få Jan Johansen genvalgt.

Ikke fordi han nødvendigvis har været min næstformand - at jeg støtter ham - men han er den eneste jeg har oplevet der har holdt ord hele vejen igennem.

Stor respekt fra mig!

 

 

 

 

 

Og endnu en storm over vores lille land. Frygten fra oktober 2013 stormen sad stadig i mig, da denne mindre storm rasede hele weekenden.

Sidste år - nyt 2014 - startede med sygdom og dødsfald! Og må sige at året bragte mange bekymringer. På baggrund af denne nye start på året og hvis jeg skal tage baggrund i denne "overtro". Så vil dette år bringe mange forandringer og udfordringer. Men ikke sygdom og problemer.

Det kan da kun skabe håb og geist i alle med en god "Ny begyndelse"

Til min vidunderlige søn, vil jeg sige tak for anerkendelsen som han giver mig: https://www.youtube.com/watch?v=fgnGtN5LtAE

Jeg er fyldt med håb og ønsker om en bedre fremtid, for dem som har det svært!

 

Kommentarer (0)

Endnu ingen kommentarer her

Skriv din kommentar

  1. Skriv en kommentar som gæst eller log på.
Vedhæftninger (0 / 3)
Share Your Location