Familien Johnsen

Roser har torne

Jeg synes den islamiske tro er ved at gå for vidt i vores land,  det er måske meningen, at vi ikke mere må have vores danske kultur, hvis det er sådan, er vi bestemt kommet meget langt ud i hampen. 

Så derfor skal de  ikke have lov til at ødelægge vores gamle tradiitioner, nu med hensyn til et juletræ i Kokkedal. Jeg mener helt bestemt, at vi skal have lov til, at have vores juletræ, jeg vil tro, der er mange danske, der gerne vil sætte dette træ op. Jeg ved godt, der også er tale om en julekomsammen, den synes jeg også de skal have lov til, selvom flertallet bestemmer i et boligkompleks, så kunne de eventuelt selv samle ind til denne, og holde den.

Jeg kunne ikke drømme om, at sige, at de ikke måtte holde deres traditioner, jeg kan jo bare lade være med at deltage, hvis jeg ikke synes om det.

Jeg mener, at vi helst skulle kunne være her allesammen.

Jeg ved også godt, at der er mange dansker som er ligeglade med julen, men jeg tror bestemt ikke de ville nedstemme, at der kom et juletræ, samt en komsammen, de ville nok bare holde sig væk, og det ville så være det.

Nu fik jeg luft, da jeg var blevet noget sur over det, der nu sker i Kokkedal, det kan jo hurtigt brede sig.

enlightened Siden her bruger cookies. De gemmes på din pc i 30 dage. Du kan manuelt slette dem i din browsers indstillinger.