Familien Johnsen

Roser har torne

Man kan sige meget ! men man må, efter min mening , sætte sig ind i problemerne, før man udtaler sig. Desværre har jeg mødt mange mennesker, der blot siger - Det har jeg lige lkæst i eks. Ekstrabladet ! Nuvel , men har de så også læst eks. B.T. således at de ser sagen fra flere sider ?

Derfor er jeg af den mening, at mennesker der vil udtale sig, bør " gå i dybten " og læse ek. De forskellige parti pogrammer , hvis det er Politik de vil tale om. Men alt i alt bør man sgu sætte sig ind i sagerne , før men udtaler sig..

I det sidste halve års tid , har jeg derfor , igennem " Danmarks statestik, undersøgt forskellige ting omkring Danmarks økonomi, og det viser sig , at der bliver brugt RIGTIG mange penge , som jeg tror at Danmarks befolkning ikke rigtig er klar over. Samtidig er kriminaliteten , både hvad det angår indbrud- gaderøverier steget betragtelig i de senere år. ( KIldfe : Danmarks statestik )

1) Siuden Østeuropa er kommet ind i Schengen aftalen er indbrudstattikken i Danmark steget med ca. 20%. Dertil skal lægges - Lastbilrøverier- alm. gaderøverier og alm. lommetyveri. Dette må være blot en af de ting der giver stof til eftrertanke.

2) Over 60 % i de Københavnske fængsler er mennesker med udenlandsk baggrund. Dertil kommer at, tre gange så mange med udenlandsk baggrund , bliver dømt for voldtægt. Man udviser en hel del mennesker med udenlandsk baggrund, men det har vist sig, at i 2012  var 410 udviste personer blot rejst tilbage til Danmark, til trods for udvisningen. Dette er en stigning på 10% i forhold til 2011 og en fordobling i forhold til 2007. Hertil må jeg så spørge ! Er det nu en god ide, med de åbne grænser ? Med hensyn til de indsatte i Danske fængslæer ( Dette drejer sig både oim mennesker med invandrebaggrund samt etniske Danskere ) Har de indsatte feks.i Horsens Statsfængsel ( Afdelingen for særlige farlige fanger ) nu oplyst at de vil sultestrække. Mon de tror det er et Hotel de bor på ? Nå men min egen lille mening om denne form for pres for at få sin vilje, kan jeg kun mene , at dette er dog herligt. Så sparer Danmark dog i det mindste en lille smule penge, hvis disse fanger ikke vil have noget at spise !

Hvis talen kommer omkring Danmarks økonomi, er det , rent faktisk, noget rodet. Jeg var ikke helt klar over at det var sådan, men efter at havbe undersøgt dette i som sagt et halvt år, er jeg kommet frem til følgende.

1) Først må jeg tage fat i invandringen. idet Danskerne jo bliver tudet ørene fulde af at Danmark er i krise.

Danskerne betaler ca. 18 Milliarder i ulands hjælp pr år. Dette er ca. 1500 kr. pr. måned pr. Dansker. Ikke vestlige indvandre koster Danskerne 15,7 Milliarder pr.år. . Siden 2006 har Danmark givet ca. 800 millioner til Mali. Hvad har dette hjulpet. Nu har grupper af " Satans yngel " invaderet Mali og dele af  Afrika. De har nu forbudt Musik og dans i dette område . Hvem mon hjælpen nu går til ? Samtidig er det sådan at Auganistan ( ifølge Udenrigsminister Villy Søvndal, den 22 Januar som gæst hos Clemens) er dette lang der modtager den største bistandshjælp fra Danmark. Samtidig er det også sådan, at mange unge mennesker har betalt for dette " eventyr " med den højeste pris- nemlig livet !

Når der tales om økonomi, kan jeg personlig ikke komme udenom vores såkaldte " Kongehus " Danmark har et af verdens største skattetryk, samtidigt med at man eks. lukker skoler- nedlægger lokal politistationer - samt nedlægger sygehuse. Samtidig kører økonomien sådan, at mennesker der f.eks. bor i eget hus er stavnsbunder til at blive boende i huset. De kan ikke få deres hus solgt, grundet prisudviklingen i Danmark. Man kan velæ ilusterere det på denne måde. Eksempelvis , hvis man køber en feks. Motorcykkel er reg afgiften på 180% , altså små 3 gange så meget som Motorcyklen i virkeligheden koster. Det samme er der for biler m.m.

Men tilbage til " Kongehuset.: Alle er vel klar over at Margrethes familie samt Margrethe familie får en ret så stor hyre ( bistandshjælp ) kaldet Apanage !

men  som sdagt er dette skattefrit. Det vil sige , at hele møllen går til dem selv. Lad nu være med at sige. Jamen hun skal da også selv betale for sin " tjenerstab "  Ja selvfølgelig skal hun det, men andre mennesker der har tjenere skal da også selv betale for " røvslikkere "

Iøvrigt skal dette " hus " heller ikke betale moms. Dette koster staten ca. 6,5 millioner årligt.

Magrethes familie får ca. 95,500 millioner pr år. Disse penge er skattefri . Det vil sige at Statens REELLE udgift til dette er ca. 143 Millioner pr. -   ---- Livvagterne ( agenter ) koster ca. 30 Millioner pr år. Frederiks bolig kostede ( renoveret ) ca. 200 millioner. Dertil skal beregnes et Millionbeløb til årlig renovation. Dertil kommer vel Garderhusar regimentet samt selve livgarden, samt gratis brug af Militærets fly m.m. ( Kilde Danmarks statestik m.m.)  

Det er så, i første omgang hvad jeg har fundet ud af. Så kan man jo selv tage stilling og lægge alle disse beløb sammen. Spørgsmålet er nu. Er Danmark VIRKELIG i krise ? Jeg er kommet til at tænke på. Hvad hvis nu man selv sidder og er i krise . Er det i virkeligheden så ikke sådan, at man skal se at komme ud af krisen, FØR man rent økonomisk kan hjælpe andre ?

Samtidig må man vel ( Dette gør jeg i alle tilfælde ) betragte Danmark som en have. Hvis jeg havde en have og inviterede gæster i min have og så de ikke opførte sig ordenligt. Ja så ville jeg da smide dem ud. Danmark ER og BLIUVER  danskernes have !

 

enlightened Siden her bruger cookies. De gemmes på din pc i 30 dage. Du kan manuelt slette dem i din browsers indstillinger.