Familien Johnsen

Roser har torne

Så fik vi en ny student i familien, Isabella vores barnebarn blev student den 16. januar 2013. Det blev en meget begivenhedsrigdag for hende og os andre.

Det startede med hun skulle være til den sidste eksamen kl. 9,00, men ikke vidste, hvornår hun skulle op, de var 4, der havde fået besked på, at være der kl. 9,00. Hun kunne ikke få besked om, hvornår hun skulle op, hvilket Johnny og jeg meget gerne ville vide, da vi havde lovet, at komme, da jeg skulle give hende huen på. Til sidst med mange diskussioner frem og tilbage med skolen, hvor hun blandt andet havde sagt til dem, at hendes bedsteforældre kom helt fra Køge, for at fejre hende. endelig fik hun en tid kl. 11,18, så vi lovede, at være der kl. 11,30.

Vi kørte også, så vi kunne være der til tiden - skal lige tilføjes, at hun ikke troede og vidste, at hendes mor og lillebror også kom -, vi kørte rundt i Odense, og kunne ikke finde det, vi havde dog gps med, det vil sige Johnny´s gps havde ligget ude i bilen hele natten, så den ville ikke fungere, så blev det til en gps på Jamie´s telefon, den kunne heller ikke finde ud af, og Johhny og Jack havde hver sin mening om, hvad vej vi skulle køre, så på et tidspunkt holder og Jamie kigger på sin gps'er, og pludselig holder polititet ved siden af, vi bliver nu stoppet af dem, og han spørger om hun ikke sad med en mobiltelefon, hvilket hun jo gjorde, men fortalte, at hun talte ikke i den, men brugte gps'er, ja det var jo meget godt, men ikke særlig smart, hun fik fortalt, at hendes datter blev student i dag, og at vi var på vej hen til skolen, men ikke kunne finde det, så vi spurgte pænt om han vidste hvor Enggade 15 lå, det vidste han godt, så han tog en side ud af sin lommebog, og tegnede, hvilken vej vi skulle køre, og ønskede os god fornøjelse  - altså ingen bøde, kun et smil og tæt på, at vi fik politieskortege til skolen -.

Vi nåede da endelig frem, og hun var lige nøjagtig på vej ind til eksamen, da vi kom, så vi heldige. Hun blev godt nok overrasket over, at hendes mor også var med (dejligt), Jack var lige et ærinde, så han kom først da det var overstået, men også det blev hun overrasket over, for hun vidste heller ikke, at han kom. Hun fik sin hue på, og vi kørte hjem, og fik morgenmad kl. 13.30. Hård formiddag.

Hun troede vi skulle have noget god mad derhjemme om aftenen, så i løbet af eftermiddagen skulle hun med sin mor ned og handle. Hun faldt i søvn på sofaen med huen på, men blev vækket så de kunne komme i byen og handle. Det vil sige, det der skulle foregå var, at Jack, Johnny og jeg kørte op til Bülent og Karda, hvor det var aftalt, at vi skulle have tyrkisk mad, suppe, hovedret og dessert, hvilket Isabella ikke vidste noget om, så kort tid efter kom Isabella og hendes mor også, de havde kun købt øl og vand, hun troede de bare skulle hente noget kød hos Bülent og Karda, så nu blev hun igen overrasket, og fik en rigtig god dag ud af det.

Nu kunne alle vores løgnehistorier overfor hende slutte, det har godt nok været svært for os alle, at skulle lave alle disse løgnehistorier.

Slut nu og endnu engang tillykke, og tak for denne oplevelse.  

Kommentarer   

+2 #1 Jamie Jaconelli 18-01-2013 17:25
2 ugers løgne - er jo lige før man glemte sandheden. Men så sandt så sandt - det var en meget begivenhedsrig dag :lol:
Citater

Tilføj kommentar

Ønsker du at få besked om kommentar omkring tråden, sæt hak i "Send meddelelse...."

For at undgå spam, skal du i det sidste felt skrive, hvad du ser af tal og bogstaver i det lille billede (sikkerhedskode) nede i bunden. Tryk på "opdater", hvis du vil have et nyt forslag.


Sikkerhedskode
Opdatér

enlightened Siden her bruger cookies. De gemmes på din pc i 30 dage. Du kan manuelt slette dem i din browsers indstillinger.